Det blir tyst i några sekunder och vi tittar på varandra.

EFTER ATT SVENSKA POLISEN genomfört jämförande tester mellan sex olika polisbilar gick Volvo V90 Cross Country ut som vinnare.

DET HÄR SLÅR ALLT, jublar Elvis Häggblom som sedan 12 års ålder varit helt insnöad på billjud.

s 15

Ferrari ska bygga en suv

FERRARI HAR LÄNGE strävat emot suv-trenden, och så sent som i februari förra året sa Ferraris och tillika Fiat Chryslers vd Sergio Marchionne att man skulle bli tvungen att skjuta honom innan det hände.

s 16

"JAG HATAR UNDERSTYRNING OCH CUPRA R ÄR VÄLDIGT DISTINKT OCH FÖLJSAM ATT KÖRA. "

1 Vilken var den första Cupra-modellen och vilka prestanda hade den? - Den allra första Cupran var baserad på Ibiza Mk2 och kom 1996.

s 18, 19, 20, 21

Lysande stjärna på Volvo-himlen

Tänk att det är drygt fyra år sedan Volvo presenterade Concept Coupé.

Blandat i Skövde

Att skriva ett gatbilsreportage skiljer sig egentligen inte från någon annan arbetsuppgift på Bilsport.

s 34, 35, 36, 37, 38, 39

Vinnarmaskinen tar strid

Debatten om vad som är gatbil och inte rullar vidare.

s 40, 41, 42, 43, 44, 45

BILEN BMW BORDE BYGGT

Tänk alla modeller som biltillverkare borde ha byggt - men aldrig byggde.

s 46, 47, 48, 49

Ett långfinger mot läktaren

Målen var högt ställda.

s 50, 51, 52, 53, 54, 55

In i garaget igen ...

BILSPORT-MEDARBETARE Stroker kickoff party ÅTERFALL.

s 56, 57, 58, 59

Börja sladda!

Man börjar att sladda med olika saker.

s 60, 61, 62, 63

Coupé utan kanter

I dagarna presenterade Polestar en helt ny bilmodell.

s 72

Målmedveten EM-satsning

ÅRETS EUROPAMÄSTARE i Pro Stock, Bengt Ljungdahl från Ingarö, tog klivet in i EM 2014 efter några år i standardklassen.

s 73

Stark uppkörning på slutet

OSKAR NORLING från den lilla orten Gasabäck utanför Timrå vann såväl SM som EDRS-serien för Junior Dragster efter en raketklättring i poängtabellen under sista deltävlingen på Tierp.

s 74

EM-silver till Eriksson

19-ÅRIGE JOEL ERIKSSON säkrade EM-silvret i Formel 3 med platserna 1-4-2 i de tre finalloppen på Hockenheim.

s 74

Hamilton i trygg ledning

MEDAN LEWIS HAMILTON susade iväg mot seger för Mercedes i Japans Grand Prix, bröt titelrivalen Sebastian Vettel när ett tändstift lade av i hans Ferrari.

s 74

Motigt för Malja

GUSTAV MALJA har det motigt i årets Formel 2.

s 74

Hård kamp i WTCC

THED BJÖRK toppar WTCC-tabellen med en halv poäng före Tiago Monteiro efter kinesiska Ningbo.

s 74

Silver för Ekström

TIONDE STARTRUTAN till första finalloppet i DTM i Hockenheim blev bara elfte plats i mål för Mattias Ekström.

s 74

NOTERAT

• HENRIC SKOOG avslutade sin tyska Carrera Cup-säsong med platserna sex respektive nio i finalen på Hockenheim.

s 75

Meeke slog till

12 MARS I ÅR stod Citroën-föraren Kris Meeke (bilden) som segrare i det mexikanska VM-rallyt.

s 75

NOTERAT

• MADS ØSTBERG noterades för säsongens bästa resultat när han blev femma i det spanska VM-rallyt.

s 75

Ogier mot ny titel

EFTER DELTÄVLINGEN i Finland delade Thierry Neuville förstaplatsen i VM-tabellen med regerande mästaren Sébastien Ogier (bilden).

s 75

Avhopp och fortsatt VM-satsning

FORD OCH HOONIGAN Racing Division hoppar av rallycross-VM.

s 75

Rådström "Årets rookie"

DENNIS RÅDSTRÖM och Johan Johansson blev visserligen utan medalj när junior-VM i rally avslutades i Spanien.

s 75

Tredje raka för Scott Speed

VOLKSWAGENFÖRAREN Scott Speed kan på nytt titulera sig GRC-mästare i rallycross.

s 75

SSR till Älmhult

SVENSKA RALLYKLASSIKERN South Swedish Rally har valt Älmhult som ny centralort efter Karlskrona.

s 76

Nordbor i Texas

JONNIE LINDBERG var kvalfyra i Funny Car med 3,87 och kom att slå ut Matt Hagan i första rundan innan han åkte ut i andra mot Tim Wilkerson.

s 76

Poängdramatik i Dallas

ROBERT HIGHT slog ut poängledaren och regerande mästaren Ron Capps i Funny Car-finalen när den tredje deltävlingen från slutet i den 24 deltävlingar långa NHRA-serien avgjordes i Dallas, Texas, andra helgen i oktober.

s 76

Klassbyte för Langdon

2013 ÅRS Top Fuel-mästare, Shawn Langdon, kommer att byta klass till Funny Car för säsongen 2018 och sponsorn Global Electronic följer med på resan.